Einzigartig Vielseitig. Unsere Events.

15. November 2018 | Bühler: Workshop Industrial Days

Anmeldung

Please register at the website of the CSC (Industrial Days)

http://industrialday.unisg.ch/fuer-studierende/jetzt-bewerben/

Deadline: 28.10.2018, 23:59

Registration
Hinweis
Um was geht’s?

EVENT

Stuart Bashford, Digital Officer at Bühler Group will introduce the business case. The market is the food processing industry, which at the moment is under pressure because we need to find ways to feed the growing planet. One third of food is lost between field and fork. And at the same time 815 million people are starving. This is not sustainable and Bühler Digital Services can make a real contribution to help solving this issue.
You will act as a Management Consultant and will be working in groups. The target is to evaluate a business model on how to commercialize this new digital service for the food industry.
You will present your proposal to Senior Executives of Bühler Group, who will then decide on the winning proposal.
Company representatives: Stuart Bashford (Digital Officer Bühler Group), Petra Zbinden (Head HR Marketing & Employer Branding Bühler Group) and two to three Management Trainees (Teaching Assistants)
Wann?
15.11.2018, 14:15–17:00
Wo?
Campus HSG, Room: TBA

10. Dezember 2018 | Fondueplausch 2018

Anmeldung

Bitte trage dich im folgenden Doodle ein. First come, first served!

Doodle:

Start Doodle: 18.11.2018, 18:00 Uhr

Deadline: 28.11.2018, 23:59 Uhr

Registration
Hinweis
Die Teilnehmerzahl ist begrenzt.

Für die Teilnahme wird eine Industrial Club Mitgliedschaft benötigt.

Um was geht’s?

Das Semester nähert sich bereits wieder dem Ende zu und das traditionelle Fondueessen steht vor der Tür. Dieses Jahr findet das Mitgliedertreffen im Fondue-Beizli St.Gallen statt.

Unter dem Titel «Wandel der internationalen, politische Kooperation und ihre Auswirkungen auf die Schweizer Industrie» wird Dr. Frank Bodmer, Leiter volkswirtschaftlicher Analyse der Industrie- und Handelskammer St.Gallen/Appenzell, das Abendessen mit einem Kurzreferat begleiten.

Wann?
10. Dezember 2018, 19:00 Uhr
Wo?
Fondue-Beizli St. Gallen, Brühlgasse 26, 1. Stock.